All Night Long

DJ F.R.A.N.K

ALL NIGHT LONG


Wat in de 90's vanzelfsprekend was, is nu zowaar een unicum. 1 DJ die een hele nacht de muziek verzorgt (op grotere evenementen).  DJ F.R.A.N.K, ALL NIGHT LONG is waar dit uiteraard voor staat. 1 DJ, 1 Nacht, heel veel (allround) muziek, heel veel plezier. 


DJ F.R.A.N.K is professioneel DJ sinds 1986. Begon in 1991 in discotheek Carre in Willebroek, stond 24 jaar elke vrijdagavond in Dixies in Brasschaat, verzorgde 15 jaar lang  de muziek in Highstreet in Hoogstraten en trekt de wereld rond sinds hij in 2003, de ondertussen legendarische,  remix maakte van Summer Jam, waar hij 1.400.000 exemplaren van verkocht en meer dan 120.000.000 (dat is miljoen!) streams mee haalde op Spotify en Youtube...


Anno 2023 draait hij op ontelbare events. Van Tomorrowland tot het Sportpaleis (MooseBar XXL, Back to the 80's, 90's en 00's, Coco Loco...) naar zowat alle grote festivals in Belgie. Die festivals bieden een waaier van verschillende DJ's, elk uur meestal een andere, uiteraard ook heel leuk!  Heel veel mensen vinden het echter jammer dat regelmatig dezelfde muziek voorbijkomt, dat er vrijwel geen muzikale op- en afbouw meer is ... F.R.A.N.K ondervond dit bij de eerste 3 ''All Night Long'' edities in Dixies in Brasschaat. Tijdens die nachten merkte F.R.A.N.K dat mensen het leuk vinden dat ze niet 2x (of meer) hetzelfde nummer op een avond horen. Een nood aan ''uitgaan zoals vroeger''  werd, bij jong en minder-jong,  ingevuld. 


De vraag naar ''DJ F.R.A.N.K All Night Long'' blijft enorm groot , zeker na de "All Night Long" op 17 November 2023, waarbij F.R.A.N.K als enige DJ op de affiche de Waagnatie in Antwerpen vulde. Op 9 maart 2024 gingen we nog eens terug naar de locatie waar F.R.A.N.K meer dan 1250 nachten het kot op stelten zette met zijn muziek, Dixies in Brasschaat. Zij die erbij waren op de voorgaande edities, weten wat dit betekent : Feest (met een Grote F). Ook deze editie was ondertussen uitverkocht! Hou

de socials in de gaten voor een volgende editie. 


Wat mag je verwachten? 1 DJ, 1 nacht, een legendarische locatie, heel veel muziek (de hits van nu, retro, 80's, 90's en 00s) in zowat alle genres, heel veel ambiance (laat dat nu net F.R.A.N.K zijn troef zijn!) en heel veel plezier.